Vullingen


naked cake met rood fruit en lekkere vulling

Naast dat de taart er mooi uit moet zien, moet een taart natuurlijk ook lekker smaken. Alle smaken die ik aanbied zijn met veel liefde bereid en met zo veel mogelijk pure ingrediënten.

 

Qua taart kan je kiezen uit vanille of chocolade biscuit gevuld met een heerlijke vulling, maar ook carrot cake of red velvett behoort de mogelijkheden.

 

In elke taart laag komen drie lagen vulling. Dit kan drie keer dezelfde vulling zijn, maar ook drie verschillende vullingen behoort tot de mogelijkheden. Ik geef graag advies in welke combi's lekker zijn bij elkaar. Daarnaast komt elke taart op een drum (soort plankje) te staan, deze wordt afgewerkt met een een dun laagje fondant en bijpassend lint, zodat het een mooi geheel is met de taart. 

 

De vullingen waar je uit kan kiezen zijn:

- naturel botercrème

- chocolade botercrème

- aardbeien botercrème

- mango botercrème

- frambozen botercrème

- aardbeienjam

- frambozenjam

- lemon curd

- champagnecrème

bruidstaart met lekkere vulling uit Hilvarenbeek

Vullingen die in de koelkast bewaard dienen te worden:

- witte chocolademousse

- bruine chocolademousse

- frambozen bavarois

- aardbeien bavarois

- mango bavarois

 

Naast deze vullingen zijn er ook nog andere opties, zoals vers fruit, stukjes chocolade of gekarameliseerde hazelnoten, maar ook is het ook mogelijk om te kiezen voor een carrot cake gevuld met een roomkaas vulling. Een carrot cake kan ook bekleed worden met fondant en gedecoreerd worden naar keuze. 

 

Mis je toch nog een smaak die je graag zou willen hebben? Laat het me weten dan kijk ik of iets voor je kan betekenen.