Over mezelf:


Baked with love uit Hilvarenbeek

Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn website! 

Mijn naam is Ingrid en ik maak taarten, cupcakes en koekjes die met veel liefde gebakken zijn. Mijn bedrijf heet niet alleen zo omdat bakken een passie van me is, maar ook omdat Valentijn mijn achternaam is. 

 

Al vanaf jongs af aan sta ik in de keuken te bakken. Enkele jaren geleden heb ik een workshop over taarten en cupcakes gevolgd en ben ik me verder gaan verdiepen in het maken, vullen en bekleden van taarten met fondant. Ik beleefde hier zoveel plezier aan dat ik ben gaan kijken hoe ik van mijn hobby en passie mijn werk kon maken en me verder kon ontwikkelen.  

 

In  2013-2014 heb ik een basis opleiding patisserie aan het Culinair Centrum in Beverwijk gevolgd en daar heb ik alle facetten die met patisserie te maken hebben geleerd. Denk hierbij aan het werken met chocolade, suikerblazen, bavarois gebak maken, enzovoort... Voor al mijn taarten en gebak gebruik ik zo veel mogelijk verse ingrediënten wat je ook zult proeven zodra je de eerste hap neemt. 

 

Tijdens de opleiding heb ik een passie ontwikkeld voor het maken van bavarois gebak en het decoreren van koekjes met Royal Icing (suikerwerk). Alle koekjes die je op deze site tegen komt zijn dan ook geheel door mij met de hand gemaakt. Ik gebruik voor al mijn taarten en gebak zo veel mogelijk verse ingrediënten en dat proef je vanaf de eerste hap. 

 

Mocht je op zoek zijn naar een taart, cupcake, koekje of gebak of een vraag ergens over hebben neem gerust contact met mij op door te bellen of een berichtje te sturen via het contactformulier en ik zal zo spoedig mogelijk contact met je op nemen.

Wil je op de hoogte gehouden worden van de dingen die ik maak, like dan ook even mijn Facebook pagina

Veel plezier nog met het rondkijken op mijn website!