Feesttaarten


Verjaardagstaart of gender reveal taart bestellen in Hilvarenbeek

Bij een feestje, of dit nu een verjaardag, geboorte of jubileum is, hoort natuurlijk een mooie, maar vooral ook lekkere taart. Baked with love uit Hilvarenbeek maak je taart, cupcakes of koekjes geheel naar jullie wensen, niets is te gek.

 

Of je nu op zoek bent naar een eenhoorntaart voor je dochters verjaardag, een stoere piratentaart, een gender reveal taart om aan je familie en vrienden het geslacht te vertellen van je baby die op komst is of een taart wil op je 25 jarige bruiloft, voor elk feestje kan een mooie passende taart gemaakt worden. 

 

Naast een taart kun je natuurlijk ook kiezen voor cupcakes, koekjes of een sweet table. Ook met cupcakes en koekjes is van alles mogelijk. Neem gerust een kijkje in het fotoalbum om te zien wat ik zoal gemaakt heb. 

unicorn cupcakes uit omgeving Goile en Tilburg

Voor al mijn taarten, cupcakes en koekjes gebruik ik zo veel mogelijk verse ingrediënten en ik heb voor al mijn smaken mijn eigen recepten gecreëerd. Via het contactfomulier, e-mail of telefoon kun je aangeven wat het thema van de taart, cupcakes of koekjes mag worden. Ook hoor ik graag welke kleuren ik mag gebruiken, of er een tekst op mag en natuurlijk welke smaak vulling je in de taart wil hebben. Ik maak dan rondom het thema een mooie en vooral ook lekkere taart.