Bruidstaart


romantische bruidstaart of naked cake uit Hilvarenbeek bestellen

Jullie trouwdag wordt een van de mooiste dagen uit jullie leven. Daar hoort natuurlijk ook een mooie en lekkere bruidstaart bij geheel naar jullie wensen gemaakt. 

 

Of jullie nu kiezen voor een klassieke of moderne bruidstaart, bijna alles is mogelijk. 

En mochten jullie niet zo van fondant of marsepein houden, dan is de trend van dit moment, een naked cake, een mooi alternatief. een naked cake is een taart waarbij je de cake en soms ook de vulling ziet zitten. Vaak wordt zo'n taart versierd met bloemen van fondant of vers fruit. waardoor de taart er mooi, romantisch en rustiek uitziet.

 

Voor het maken van een bruidstaart bespreek ik graag van tevoren al jullie wensen tijdens een persoonlijk gesprek met proeverij, zodat ik de taart kan maken die aan al jullie wensen voldoet. Tijdens de proeverij bied ik een paar lekkere smaken aan, ook te vinden onder het kopje vullingen. mocht er een smaak tussen staan die jullie toch graag zouden willen proeven, geef dat dan tijdig aan en ik zal kijken wat ik hierin voor jullie kan betekenen. 

cupcakes voor je bruiloft bestellen

Neem naar de proeverij vooral foto's mee van taarten die jullie mooi vinden, jullie trouwkaart (mocht je deze al in huis hebben) en eventueel kleurenstalen van de kleuren die jullie op de bruiloft gaan gebruiken. Wacht niet te lang met het maken van een afspraak voor een proeverij, doe dit ongeveer 2 tot 6 maanden voor jullie bruiloft. Sommige dagen in de maanden juni en september zijn snel volgeboekt. 

 

Naast taart is er ook de mogelijkheid om cupcakes, koekjes of Oreo-bonbons te bestellen. Ook deze kunnen natuurlijk helemaal gemaakt worden in de stijl die jullie mooi vinden. 

 

Nieuwsgierig geworden en zoek je nog een bruidstaart voor de mooiste dag van jullie leven? Vul dan nu het contactformulier in en ik nemen zo snel mogelijk contact met jullie op voor het maken van een afspraak met proeverij.