Over mezelf

Hoi hoi,

Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn website! 

Ik zal me hier even voorstellen: mijn naam is Ingrid en ik maak taarten, cupcakes en koekjes die met veel liefde gebakken zijn. Mijn bedrijf heet niet alleen zo omdat bakken een passie van me is, maar ook omdat Valentijn mijn achternaam is. Vandaar ook de naam voor mijn bedrijf: Baked with love. 

Al vanaf jongs af aan sta ik in de keuken te bakken. Na een paar jaar geleden een cupcake en taarten workshop gevolgd te hebben ben ik me verder gaan verdiepen in het maken, vullen en bekleden van taarten met fondant. En al gelijk werd dit een grote hobby van me, wat nu dan ook mijn baan geworden is. 

In het jaar schooljaar 2013-2014 heb ik een basis patisserie opleiding aan het Culinair Centrum in Beverwijk gevolgd en hierbij alle facetten die te maken hebben met de patisserie geleerd. Denk hierbij aan het werken met chocolade, suikerblazen, bavarois gebak maken enzovoort enzovoort…. Voor al mijn taarten en gebak gebruik ik zo veel mogelijk verse ingrediĆ«nten wat je ook zult proeven zodra je de eerste hap neemt. 

Naast de taarten met fondant is er ook tijdens de opleiding een passie gegroeid voor het maken van bavarois gebak en het decoreren van koekjes met Royal Icing (suiker werk). Alle koekjes die je op deze site zult tegen komen zijn dan ook geheel door mij met de hand gemaakt. 

Mocht je op zoek zijn naar een taart, cupcake, koekje of gebak of een vraag ergens over hebben neem gerust contact met mij op door te bellen of een berichtje te sturen via het contact formulier en ik zal zo spoedig mogelijk contact met je op nemen.

Wil je op de hoogte gehouden worden van de acties en nieuwe dingen die ik maak, Like dan ook even mijn Facebook pagina. 

Veel plezier nog met het rondkijken op mijn website!